"Wat kost zoiets eigenlijk?"

Er wordt vaak gedacht dat een muurschildering heel duur is. Maar dat hoeft helemaal niet! Ik hanteer geen uurprijzen, maar projectprijzen. Dit betekent dat we van te voren een prijs afspreken, waardoor je geen verassingen achteraf hebt. De prijs verschilt per muurschildering en hangt af van verschillende factoren:

Het ontwerpen: Heb je zelf al een idee/voorbeeld of wil je dat ik mijn creativiteit de vrije loop laat gaan?
De ondergrond: Wat is de ondergrond van de muur? Denk aan hout, behang, spachelputz of stucwerk.
Het ontwerp zelf: De complexiteit, de grootte, schaduwen, kleuren.
De locatie: De reisafstand vanaf Mijdrecht.

Maar een muurschildering is al mogelijk vanaf €100! Denk hierbij aan bijvoorbeeld een naam of een tekst. Heb je een budget waar rekening mee moet worden gehouden? Geen probleem! Geef aan wat je budget is, en aan de hand daarvan kan ik voorbeelden geven van wat mogelijk is binnen dat budget.

En om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, is het prettig als ik al wat informatie op voorhand heb. Onder de pagina 'Contact' kun je het contactformulier invullen, waarna ik kan kijken wat er mogelijk is. Het opvragen van een prijsopgave is geheel vrijblijvend. Als we samen wat leuks bedacht hebben, kan ik een grove schets op maat maken waarop je goed kunt zien hoe het wordt! Ook dit is gratis, en geheel vrijblijvend.

VEELGESTELDE VRAGEN