"En wat doe je voor werk?"

Muurschilderingen

Bij het maken van een muurschildering is vrijwel alles mogelijk. Denk hierbij aan een simpel design zoals een tekst of een naam, een tak in strak design met uiltjes, of een boom met allerlei Disney figuurtjes. Alles is mogelijk!

Maar hoe gaat dat nou eigenlijk in zijn werk?

• Als eerste wordt er overlegd wat je wensen zijn. Hierbij kunnen voorbeelden en/of afbeeldingen worden gebruikt en wordt er besproken wat er zeer zeker in de schildering moet komen. Vaak maak ik dan nog een grove schets zodat je een beetje een idee krijgt. Als je tevreden bent, komt er een ontwerp uitrollen! Dit kan op afspraak maar ook via email.

• Na samen een datum te hebben geprikt, kom ik schilderen. Soms teken ik het ontwerp eerst op de muur uit de losse pols, maar vaak is het makkelijker en bovenal sneller met een overheadprojector. Het ontwerp, of delen van het ontwerp, heb ik dan op een sheet getekend en kan ik zo op de muur projecteren.

• De tijd die ik besteed aan een muurschildering verschilt. De factoren die hierbij mee spelen zijn de details, het ontwerp, de kleuren, het verloop etc. Ik zal zo goed mogelijk een richting qua tijd proberen te geven alvorens ik begin. Maar vaak plan ik een 'uitloopdag' in. Mocht er dan wat tussen komen, gebeuren, of ik doe er toch langer over, dan staat die dag in ieder geval gereserveerd!

• De verf waar ik mee schilder is altijd op waterbasis en van goede kwaliteit. Er zitten hier veel voordelen aan; het droogt snel, stinkt niet en is milieuvriendelijk. Als de schildering klaar is, kun je dus gelijk gebruik maken van de kamer zonder dat je in de vieze luchtjes zit.

• Het is niet nodig om de schildering af te lakken, maar is dit een wens is het altijd mogelijk. Mocht er nou toch een beschadiging op komen? Neem dan gerust contact op.

Schilderijen

Wil je liever een schildering die je kunt verplaatsen? Dat kan ook! Dit is mogelijk op canvas of op een paneel. Het werkt precies hetzelfde, alleen doe ik dit thuis. De grootte, ontwerp en kleuren zijn natuurlijk wederom bespreekbaar. Je kunt het paneel of canvas ophalen, of laten verzenden. De verzendkosten worden dan bij de prijs gevoegd.

NEEM CONTACT OP    VEELGESTELDE VRAGEN