"Aangenaam kennis te maken! Wie ben je?"

Ik ben Cheyenne Wakeling, 29 en woon in Mijdrecht. Van kinds af aan was ik altijd al met potloden en verf in de weer. Mijn favoriete les op de kleuterklas was dan natuurlijk ook schilderen. En dan het liefst vingerverven, lekker kliederen!

Naarmate ik ouder werd, veranderde het verven met mijn vingers naar het vasthouden van een penseel. Wat begon met binnen de lijntjes kleuren, groeide naar vloeiend schilderen op de middelbare school. Ik kreeg er een handigheidje in, en het werd mijn grootste hobby. Na mijn VMBO ben ik vanzelfsprekend een studie gaan volgen in die richting. En na vier jaar op het Nimeto in Utrecht te hebben gezeten, mag ik mezelf onderhoudsspecialist en Meesterschilder noemen!

Na mijn studie werkte ik voornamelijk als onderhoudsschilder. Maar omdat mijn passie nog steeds bij het decoraties schilderen lag, besloot ik een andere weg in te slaan. Het maken van muurschilderingen en schilderijen voor klanten. Jullie mogen getuige zijn bij het waarmaken van mijn droom; van mijn hobby mijn werk maken.

PORTFOLIO